关于我们

Hui Hui Cultural Association of Singapore was formed in 2019 by a group of enthusiastic local Chinese, passionate about their cultural heritage and determined to serve the community.

We come from varied educational and social background from ordinary members of the our society, community leaders, businessmen, assatizah to professionals. Amongst them are workers, lawyers, architects, teachers, lecturers, assatizah, artists, businessmen and others.

他们致力于为回回社区服务,其领袖寻求在新加坡多元种 族多元宗教背景的华族社区中采用更具包容性的内涵。

回回协会的目的是复兴和保存中华传统文化的丰富遗 产,而传统文化在我们的年轻㇐代中正逐渐被遗忘。其 中包括食物,服饰,歌曲,舞蹈和许多其他生活方面, 例如,庆祝农历新年,元宵节,端午节和中秋节。我们 以包容的精神,采用开放的方式,邀请社区中不同种 族,各行各业的人们参加我们的活动,从而促进种族和 谐。我们旨在综合异族通婚的家庭,通过双方不同文化 的彼此欣赏,从而促成幸福快乐的婚姻生活

即出内容

即出内容

即出内容

在本地华裔穆斯林中推广中华文化传统和习俗培养他 们丰富的中华文化底蕴的意识,激发他们在保持中华 文化特征的同时对穆斯林充满信心

在新加坡的华人穆斯林中努力推广和维护中华文化艺术和 传统

通过各种跨文化计划和活动,促进和加强社区中不同信仰 之间的和谐关系

我们立志坚持以下共同的价值观:采用诚实,坦诚的 态度,在品格和行为上坚持诚信和利他主义。

ORGANISATION |CHART|

zh_CN简体中文